live score!!!

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Καράβι κατασκευασμένο από 12.000 φιάλες πλαστικές ταξιδεύει για 8.000 μίλια.....

http://www.environmentalgraffiti.com/sites/default/files/images/Plastiki08jpg.preview.jpgΠερισσότεροι από 31 εκατ. τόνοι πλαστικού πετάμε κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ
και δεδομένου ότι μεγάλο μέρος αυτής της ανέμους αποβλήτων σε ωκεανούς μας, αυτό έχει σαφώς τεράστια συνέπειες για τη θαλάσσια ζωή.....

Τυχοδιώκτης και εξερευνητής Derek de Rothschild ήρθε με ένα μοναδικό τρόπο να επιστήσω την προσοχή σε αυτό το συντριπτικό περιβαλλοντικό πρόβλημα. Έχτισε ένα έξι-πρόσωπο από καταμαράν από 12.500 πλαστικά μπουκάλια και έπλευσε το 8.000 μίλια πέρα ​​από τον Ειρηνικό Ωκεανό με το πλήρωμά του.





Κάποιοι θεώρησαν ότι δεν ήταν δυνατό να γίνει. Δεν σκάφος θα μπορούσε να είναι χτισμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά, σκέφτηκαν, και ακόμη λιγότερο ένα σκάφος η πλειονότητα των οποίων η διάρθρωση και επίπλευση κατέβηκε στους απλούς πλαστικά μπουκάλια. Derek de Rothschild και αρχιτέκτονας του ναυτικού Andy Dovell αποδείχθηκαν όλα καλά με το Plastiki .





Η γάστρα ήταν φτιαγμένο από ένα νέο ανακυκλώσιμο πλαστικό και τα δύο τρίτα της ανοδικής τάσης ήρθε από τα πλαστικά μπουκάλια. Για να δώσετε τα μπουκάλια τη δύναμη που απαιτείται για τόσο διαρθρωτικούς όσο και πλευστότητα ανάγκες, λίγα γραμμάρια ξηρό πάγο τέθηκαν σε αυτούς που υπό πίεση οι φιάλες με αέριο διοξείδιο του άνθρακα. Ο ιστός ήταν φτιαγμένο από 95% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και τα πανιά από ανακυκλωμένο πλαστικό κάδο απορριμμάτων, εξασφαλίζοντας αυτή ήταν μια πολύ πράσινο καράβι!



Για την περαιτέρω κάνουν το καταμαράν ως φιλικά προς το περιβάλλον όσο το δυνατόν, η ομάδα στηρίχθηκε σε άλλες επαναχρησιμοποιήσιμες ενέργειας, καθώς και. Ηλιακοί συλλέκτες, ανεμογεννήτριες και ποδήλατα ενέργειας ήταν μερικά μόνο από την πράσινη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το μακρύ ταξίδι. Το πλήρωμα ακόμη και φύτεψε ένα λαχανόκηπο να αυξηθούν ορισμένα από τη δική τους τροφή.



Το πλήρωμα και πλοίο κατάφερε να ολοκληρώσει το ταξίδι 8.000 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϊ, Αυστραλία σε 128 ημέρες, εφιστά την προσοχή στο περιβάλλον σε κάθε βήμα του τρόπου. Η υπερθέρμανση του πλανήτη, οξίνιση των ωκεανών και την πάντα παρούσα σκουπίδια από πλαστικά μπουκάλια και σακούλες, πρέπει να αντιμετωπιστούν από τη γενιά μας ή θα υπάρχουν πολύ λιγότερα παρθένα σημεία της γης για να απολαύσετε. Περιπέτειες, όπως αυτά μας υπενθυμίζουν την ευθύνη μας σε αυτό τον κόσμο, όπως τόσο οι καταναλωτές όσο και κηδεμόνων.



Στις 21 Απριλίου 2011, στις 20:00 EST, National Geographic Channel, θα αερισμός «Οι 12.000 μπουκάλι Boat', δείχνοντας την πλήρη συναρπαστικό ταξίδι του Plastiki και το πλήρωμά του. Να είστε βέβαιος να συντονιστείτε in.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου