live score!!!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Άτια αλήθεια ή ψέμα ???

Βάσει του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο τεύχος του Μάιου του 2010, του περιοδικού Moufon UFO Journal, O Ben Rich, o «πατέρας του μαχητικού-βομβαρδιστικού Stealth» και πρώην διευθύνων στο τμήμα Skunk Works της Lockheed, κάποτε άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι εξωγήινοι επισκέπτες με ΑΤΙΑ είναι αληθινοί και ο στρατός των ΗΠΑ ταξιδεύει στα άστρα. Αυτό που είπε, μπορεί να είναι νέο για πολλούς σήμερα, αλλά αποκάλυψε την....
πληροφορία πριν τον θάνατό του τον Γενάρη του 1995. Οι δηλώσεις του βοήθησαν στο να αποκτήσουν αξιοπιστία οι αναφορές για ιπτάμενα οχήματα του στρατού τον ΗΠΑ που μιμούνται τα εξωγήινα σκάφη. Αρθρογράφος ήταν ο Τομ Κέλερ, ένας αεροδιαστημικός μηχανικός που δούλεψε σαν αναλυτής συστημάτων υπολογιστών στο Εργαστήρι προωθητήρων αεροσκαφών της ΝΑΣΑ.

1: «Μέσα στο Skunk Works (μυστικός τομέας έρευνας και κατασκευών της Lockheed) ήμασταν μια μικρή και πολύ δεμένη ομάδα, που απαρτιζόταν από 50 βετεράνους μηχανικούς και σχεδιαστές και περίπου 100 ειδικούς μηχανολόγους και εργαστηριακούς εργάτες. Το φόρτε μας ήταν η κατασκευή μικρού αριθμού τεχνολογικά προηγμένων αεροπλάνων, υψηλού επιπέδου για άκρως μυστικές αποστολές.»


2 : «Ήδη έχουμε τα μέσα να ταξιδεύουμε στ' αστέρια, αλλά αυτές οι τεχνολογίες είναι κλειδωμένες σε «μαύρα» (άκρως απόρρητα) προγράμματα και θα χρειαζόταν επέμβαση του Θεού για να βγουν παραέξω προς όφελος της ανθρωπότητας. Ήδη ξέρουμε να φτιάχνουμε ότι μπορείτε να φανταστείτε.»


3: «Τώρα έχουμε την τεχνολογία να πάμε τον ΕΤ σπίτι του. Όχι, δε χρειάζεται μια ολόκληρη ζωή για να το κάνουμε. Υπάρχει λάθος στις εξισώσεις. Ξέρουμε ποιο είναι. Τώρα έχουμε την ικανότητα να ταξιδεύουμε στ' αστέρια. Πρώτα, πρέπει να καταλάβετε ότι δεν θα πάμε στ' αστέρια με χημικά προωθητικά. Δεύτερον πρέπει να επινοήσουμε μια νέα τεχνολογία προώθησης. Πρέπει να βρούμε που έκανε λάθος ο Αϊνστάιν.»


4: Όταν ο Rich ρωτήθηκε πώς δούλευαν οι προωθητήρες των ΑΤΙΑ, είπε: «Θα σας ρωτήσω εγώ πώς δουλεύει η Έκτη Αίσθηση;» Αυτός που τον ρώτησε απάντησε λέγοντας «Όλα τα σημεία στο χωροχρόνο συνδέονται» Τότε ο Rich είπε «Έτσι δουλεύει!»


Ο πρώην διευθυντής της Lockheed "Skunk Works" Ben Rich, ήξερε ότι το εξωγήινο ΑΤΙΑ του Roswell επηρέασε τους σχεδιασμούς της Testor για τα κιτ μοντέλα, για τα μοντέλα ΑΤΙΑ του Roswell και για άκρως απόρρητα αεροσκάφη του στρατού των ΗΠΑ. Βάσει ενός ειδησεογραφικού ρεπορτάζ του CNI News, από τον ειδικευόμενο στο Κολοράντο Μάικλ Λίντερμαν, οι πληροφορίες των σχεδίων ήρθαν από τις φωτογραφίες στον τόπο της συντριβής, και από αρκετές καταθέσεις μαρτύρων για το ΑΤΙΑ στο Roswell που έδωσε ο Γουίλιαμ ή Μπιλ ΜακΝτόναλντ. Σε ένα ε-μαιλ με ημερομηνία 29 Ιουλίου 1999, που απευθυνόταν στον Λίντερμαν, ο ΜακΝτόναλντ αναφέρθηκε σε ένα απόσπασμα μιας συνομιλίας με τον Χάρολντ Πούτοφ, ιδρυτή του άκρως απόρρητου προγράμματος «όραση εξ αποστάσεως» των ΗΠΑ.


Ο ΜακΝτόναλντ είπε: «Λοιπόν, Χαλ, πήγες γυρεύοντας! Τώρα ο θρυλικός μηχανικός της Lockheed και αυτοσχεδιαστής μοντέλου κιτ για την εταιρία Τestor, ο Τζον Άντριους, είναι νεκρός, μπορώ να ανακοινώσω ότι επιβεβαίωσε προσωπικά τον σχεδιαστικό συσχετισμό μεταξύ του οχήματος του Roswell και τα μη επανδρωμένα οχήματα Αέρος Lockheed Martin, (UCAVs), των αεροσκαφών κατασκοπείας, των μαχητικών Joint Strike και των διαστημικών λεωφορείων.


Ο Άντριους ήταν στενός προσωπικός φίλος του διευθυντή της "Skunk Works", Ben Rich --- τον επιλεγμένο διάδοχο του ιδρυτή της Skunk Works, Κέλι Τζόνσον και του ανθρώπου γνωστού για το μαχητικό F-117 Nighthawk "Stealth", το «εξ ημισείας» πρωτότυπό του, το "HAVE BLUE", και το άκρως απόρρητο F-19 Stealth Interceptor. Πριν πεθάνει ο Rich από καρκίνο, ο Άντριους του πήγε τις ερωτήσεις μου.


Ο Dr. Ben R. Rich πρώην δ/ντής της Lockheed Skunk Works, επιβεβαίωσε:


1. Υπάρχουν 2 τύποι ΑΤΙΑ - αυτά που φτιάχνουμε εμείς και αυτά που φτιάχνουν «εκείνοι». Μάθαμε και από τα ευρήματα στη συντριβή και από «μεταχειρισμένα» που μας δόθηκαν. Η κυβέρνηση γνώριζε και μέχρι το 1969 είχε ενεργό ρόλο στην διαχείριση αυτών των πληροφοριών. Μετά τη «κάθαρση» Νίξον το 1969, η διαχείριση γινόταν από ένα διεθνές διοικητικό συμβούλιο στον ιδιωτικό τομέα.


2. Το διαστημικό σκάφος του Roswell απετέλεσε έμπνευση σχεδόν για όλα τα «βιομορφικά» σχέδια αεροδιαστημικής - από το SR-71 Blackbird του Κέλυ, μέχρι τα σημερινά drones (μη επανδρωμένα σκάφη κρούσης) , UCAVs, και αεροδιαστημικά σκάφη.


3. Ήταν η γνώμη του Ben Rich's ότι δεν πρέπει να πουν στον κόσμο [για τους εξωγήινους και τα ΑΤΙΑ. Πίστευε ότι οι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν ποτέ να διαχειριστούν την αλήθεια. Μόνο στους τελευταίους μήνες της «πτώσης» του, άρχισε να νιώθει ότι το «διεθνές διοικητικό συμβούλιο» που ασχολείτο με το «θέμα» μπορούσε να αποτελέσει μεγαλύτερο πρόβλημα στις προσωπικές ελευθερίες των πολιτών κάτω από το Σύνταγμα των ΗΠΑ, από ότι η παρουσία των ίδιων των εξωγήινων.


Ο Λίντερμαν πρόσθεσε ότι «Ο Μπιλ ΜακΝτόναλντ έλαβε τις παραπάνω πληροφορίες από τον Άντριους από το 1994, μέχρι την τελευταία τους τηλεφωνική συνομιλία πριν τα Χριστούγεννα του 1998.» Ο Λίντερμαν σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να γίνει γνωστό ότι ο Dr. Ben R. Rich παρέστη σε ένα δημόσιο συνέδριο σχεδιαστών αεροδιαστημικής το 1993, πριν τον αποδυναμώσει η ασθένειά του, στο οποίο συνέδριο δήλωσε, παρουσία του Δ/ντή της MUFON στο Orange County, Γιαν Χαρζάν και πολλών άλλων ότι «Εμείς (δηλαδή η αμερικανική κοινότητα αεροδιαστημικής και στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος) διαθέτουμε την τεχνολογία για να πάμε στα άστρα».


Δείτε την πλήρη επιστολή το Μάη του 2010, στο περιοδικό MUFON UFO Journal από τον Τζον Άντριους και την χειρόγραφη απάντηση του Δρα. Ben Rich. Ακούστε πιο αποκαλυπτικές μαρτυρίες από αυτούς που μίλησαν για το «Πρόγραμμα Αποκάλυψης». Η ΝΑΣΑ δεν μπορεί να αρνηθεί τα μυστικά που ανακάλυψε ο Άγγλος χάκερ Γκάρι ΜακΚίνον και πολλοί αστροναύτες, αν περιμένει πλήρη χρηματοδότηση από την διοίκηση του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.


Ο συνεργάτης της USAF και της CIA και μηχανικός της Lockheed Skunkworks παραδέχεται ότι τα ΑΤΙΑ είναι αληθινά.


Ο Ντον Φίλιπς: «Αυτά τα ΑΤΙΑ ήταν τεράστια και μπορούσαν να κοκαλώσουν, να κάνουν στροφές 60, 45 και 10 μοιρών, και μετά να αντιστρέψουν άμεσα την κίνησή τους.» Κατά την προσεδάφιση του Apollo, ο Νηλ Άρμστρονγκ είπε «Είναι εδώ. Είναι εκεί πέρα και βλέποντας το μέγεθος αυτών των σκαφών, είναι προφανές ότι δεν τους αρέσει που είμαστε εδώ». Όταν δούλευα με τον Κέλι Τζόνσον της Skunkworks, υπογράψαμε ένα συμφωνητικό με την κυβέρνηση για να αποσιωπηθεί αυτό.


Γίνεται έρευνα αντιβαρύτητας. Ξέρουμε ότι υπήρχαν κάποια σκάφη που πήραν το 1947 στο Roswell. Ήσαν αληθινά και ναι, πραγματικά πήραμε τεχνολογία από αυτούς. Και ναι, την θέσαμε σε εφαρμογή. Γνωριζόμασταν από αυτό που λέμε αθέατη βιομηχανία. Μπορούμε να την ονοματίσουμε μαύρη, βαθύ μαύρο, ή κρυμμένη. Η γνώση που έχω γι' αυτές τις τεχνολογίες, ήρθε από τα σκάφη που πήραν εδώ. Δεν είδα τα σκάφη, ούτε τα πτώματα, αλλά σίγουρα γνωρίζω κάποια άτομα που τα είδαν. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι υπήρχαν όντα που δεν ήταν από τον πλανήτη μας.


Είναι εχθρικοί αυτοί οι εξωγήινοι; Αν ήταν εχθρικοί, με τα όπλα που είχαν μπορούσαν να μας είχαν αφανίσει προ πολλού. Πήραμε αυτά τα πράγματα που είναι σαρωτές χειρός και σαρώνουν το σώμα και μπορούν να καταδείξουν ποια είναι η κατάσταση. Μπορούμε να κάνουμε και θεραπεία από τον ίδιο σαρωτή. Μπορώ να σας πω προσωπικά ότι έχουμε δουλέψει μ' αυτούς. Και έχουμε σαρωτές που μπορούν να διαγνώσουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο. Ένας από τους σκοπούς που είχα όταν ίδρυσα την τεχνολογική μου εταιρία το 1998, ήταν να βγάλω τεχνολογίες που καθαρίζουν τον αέρα, και να μπορούν να διώξουν τις τοξίνες, να βοηθήσουν στη μείωση της ανάγκης για τόσο πετρέλαιο κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου