live score!!!

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τι κρύβεται πίσω από την εμμονή απαγόρευσης του καπνίσματος;

Η κυβέρνηση, ίσως, για πρώτη φορά στα χρονικά φέρνει νόμο ο οποίος τυγχανει ρητής δέσμευσης ενός πρωθυπουργού για την πλήρη εφαρμογή του. Αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, όπως φαίνεται. Αναμφισβήτητα, πλέον, αντιλαμβανόμαστε πως δεν πρόκειται για ένα τόσο υγιές μέτρο προς ...
εφαρμογή. Ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σκληρότητα του νόμου αυτού. Σε μια περίοδο τεράστιας δυσκολίας για τις επιχειρήσεις και την εθνική η οικονομία επιβάλλεται καθολική απαγόρευση του καπνίσματος.

Τυχαίο;
....

Μάλλον όχι!


Ενας νόμος που αποσκοπεί στην εξόντωση χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.


Προωθείται κατά τ' άλλα από την νεοταξική κυβέρνηση μας για το... καλό μας!


Θέλουν να δημιουργήσουν τη διχόνοια ανάμεσα μας. Θέλουν να επικροτήσουν τη ρουφιανιά όσων πέσουν στην παγίδα του εν λόγω νόμου. Τηλέφωνα, ηλεκτρονικές καταγγελιές κ.λπ. για να καταδίδουμε τον διπλανό μας στην καφετέρια που καπνίζει και τον μικροεπιχειρηματία που αγωνίζεται για την επιβίωση της επιχείρησης του.


Η απαγόρευση του καπνίσματος «δοκιμάζει», στην πράξη, αυτό το ιδεολογικό στρατήγημα του νέου πλανητικού φασισμού: Την κατασκευή ανθρώπων που να υπακούουν, σαν αυτόματα, στις διαταγές.


Το σχέδιο της Νέας Τάξης.


Όλοι μαζί να αντιδράσουμε στην, όχι και τόσο αθώα, εμμονή της κυβέρνησης (ο ίδιος ο πρωθυπουργός ζήτησε προσωπικά την πλήρη εφαρμογή του) για απαγόρευση του καπνίσματος.


Εξαθλιώνεις έναν λαό, του κόβεις μισθούς και συντάξεις, του αυξάνεις τη φορολογία, δημιουργείς αίσθημα κατάρρευσης και πας να του πάρεις και την τελευταία παρηγοριά που του έχει απομείνει;(το τσιγάρο);; Πάντα για το καλό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου