live score!!!

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μοιραία αισθητική επέμβαση

Την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας πιθανόν θα αντιμετωπίσουν γιατροί και αναισθησιολόγοι που πραγματοποίησαν την έκτη μεγέθυνση στήθους σε Γερμανίδα ριάλιτι σταρ, η οποία έπαθε έμφραγμα την ώρα της επέμβασης και πέθανε λίγες μέρες αργότερα......
Η Γερμανίδα τηλεοπτική περσόνα Cora Berger, που έγινε δια΄σημη από τη συμμετοχή της στο γερμανικό Big Brother με την προκλητική ερωτική συμπεριφορά της, έπαθε διπλό έμφραγμα την ώρα που ήταν στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα, καθώς – όπως κατηγορούνται – οι γιατροί σε κλινική του Αμβούργου ξέχασαν να της παράσχουν οξυγόνο για ένα τέταρτο. Η νεαρή γυναίκα βρισκόταν σε τεχνητό κώμα από τις 11 Ιανουαρίου αλλά δεν συνήλθε ποτέ.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild επενέβη εισαγγελέας και η νεκροψία-νεκροτομή θα διενεργηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να διαπιστωθούν οι ευθύνες των γιατρών σε ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η Cora είχε ήδη κάνει πέντε εγχειρήσεις αυξητικής στήθους προκειμένου να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή ήταν η έκτη φορά. Στη διάρκεια της επέμβασης η καρδιά της σταμάτησε. Υπέφερε από εγκεφαλική βλάβη και οι γιατροί της προκάλεσαν τεχνητό κώμα από το οποίο δεν συνήλθε.

Ο σύζυγός της συντετριμμένος είπε: «Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρει. Η εγκεφαλική βλάβη ήταν πολύ σοβαρή. Η πίεσή της έπεφτε και τα ζωτικά της όργανα σταματούσαν να λειτουργούν το ένα μετά το άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου